A jeste mi doporucil jeden clovek co delal sunky drive, ze se to ma nechat ulezet nekolik dni, nejmene dva dny, tak aby se mazo nezkazilo. Jeden den i s rychlosoli je prej malo.
Dneska jsem varil sunku, maso jsem nechal ulezet 2,5dne a je vynikajici, asi to bude v tom, je zapotrebi 2x denne to prohnatat, aby se to dukladne spojilo
Vaše vzkazy, rady, tipy, postřehy
———
Napište mi na rzkarton@seznam.cz Váš e-mail a já Vám pošlu recept na svou šunku. Je výborná a jistě se Vám povede. V těchto diskuzí jsou jen obecné rady, nikoli drobnosti, které jsou veledůležité. Mějte se
———
čím je maso libovější, tím je sušší, doporučuji asi pětinu masa pomlít na jemno, přidat víc vody (150 ml na 1 kg masa) a hlavně řádně prohníst v robotu, ruce na to nestačí. déle zaležet než dva dny nedoporučuji, bakterie se množí i pod solí a v chladnu
———
Děkuji za zaslání formy na šunku.Došla bez poškození.Druhý den po dodání jsme vaříli dle receptu, byla výtečná podaříla se nám. Přejeme klidné Vánoce a v Novém roce 2014 vše nejlepší. Blahovi
———
Dne 7.11.2013 jsem objednal a firma dostála svému slovu a dodala 12.12.2013 šunkovar. Drží slovo a to je u mne to hlavní při obchodu. Šunku jsem již vyzkoušel dle na těchto stránkách uvedeného receptu a je výborná .Dělal jsem ki poprvé v životě a budu ještě tento týden připravovat další.Přijely děti ochutnat ...a nezbyla. Děkujeme Jirka L.